Thursday, 25 August 2011

Bila Korang Sedih


Aku tak tahu apesal . Mood dah nak raya tapi aku yang menangis seorang diri . Nampak macam aku bahagia sangat2 dengan hidup aku . Tapi dalam hati hanya tuhan je yang tau .

Actually tujuan aku membuat entri pendek ini adalah untuk bertanya pada korang . Kebiasaannya , aku ulang kebiasaannya , masa korang sedih atau rasa sebak gila dalam hati , apa yang korang akan buat untuk try tenangkan diri ? 


4 comments:

Eric said...

dengar orchestra...

alin said...

err kejap . orchestra tuh ape ? haha

Anonymous said...

orchestra tu yg org maen2 music tu rmai2..
hmm..bwt la bnde yg kite suke...kne tw gk pe yg wt kte sdih tu...

alin said...

oh yeke ? apesal lah kuno sangat xpenah tau -_- isk3 . thanx bagitahu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...