Thursday, 14 April 2011

Saat Kau Pergi

title cerita ini adalah dari lagu Vegetoz - Saat Kau Pergi  , kalau tak ada lagu tu , bawak - bawak lah diri untuk download lagu tu and kita feel sama2 :)

 klik " gambar " untuk tumbesaran selanjutnya

  klik " gambar " untuk tumbesaran selanjutnya

  klik " gambar " untuk tumbesaran selanjutnya

  klik " gambar " untuk tumbesaran selanjutnya

  klik " gambar " untuk tumbesaran selanjutnya

  klik " gambar " untuk tumbesaran selanjutnya * ( aku nak sentiasa )

  klik " gambar " untuk tumbesaran selanjutnya

  klik " gambar " untuk tumbesaran selanjutnya ( silap orang ! isk3 baru perasan )

   klik " gambar " untuk tumbesaran selanjutnya

   klik " gambar " untuk tumbesaran selanjutnya


   klik " gambar " untuk tumbesaran selanjutnya

   klik " gambar " untuk tumbesaran selanjutnya

   klik " gambar " untuk tumbesaran selanjutnya


  klik " gambar " untuk tumbesaran selanjutnya

6 comments:

awatiffaziz said...

hurmmm...sedeyh..

alin said...

huhu lagi sedih bila dengar cerita ni dari kawan - kawan :(

Hamizah Binti Zulkifli said...

sedih jugak...sy prnh alami in real life...cuma sy kehilangan yg lelaki..sgt2 terasa..die sempt luahkan syg die.tp sy xsmpt..hnya dipusara dia je.hm..=(

alin said...

Hamizah Binti Zulkifli , huhu cerita ni pun sebenarnya cerita betul , memang tak ada tukar apa2 . oh yeke ? sedihnya . harap dia tenang disana . al fatihah . . .

Nur @n!sa said...

pegh mmng tersentuh la..eyh2 cnteq lukisan:)) luv blog kamoo wajib terjah..:P

alin said...

Nur @n!sa , haha yeke tersentuh ? orang yang buatnya pon tak feel apa2 . . HAHA , thank you :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...