Wednesday, 2 February 2011

Contest Hari Jadi


Thanx to Rizuwan for the tag . 

Syarat² percintaan  penyertaan :


1 - Korang kene lukis gambar kek mengikut kreativiti korang . Lukis menggunakan PAINT yg dah sedia ade dalam komputer/laptop korang sahaja !! . Copy gambar diatas dan lukis kek tu kat atas gambar tu .
2 - Reka pantun Empat Kerat mengenai hari jadi aq .
3 - Follow blog ni dengan cermat dan secara ikhlas .
4 - Buat satu entry kat blog korang , letak sekali gambar yg kat atas sekali tu . Tajuk entry korang ialah " Contest Hari Jadi " . Link kan di comment .
5 -  Akhir sekali , sila tag 3 orang rakan blog ( lebih pon takpe ) . Dan yg penting rakan blog anda itu tahu tentang contest ni .

ok Myung Dae , alin try ikot setiap peraturan ini dengan tenang ok . =)

Step 1 :
( maap , terpakse letak watermark , takot ader pulak orang dok amik )

alin gune paint yg mcm cik Myung Dae mintak . PAINT ( Windows 7 ) . harap Myung Dae suke dengan kek nie ye =)

Step 2 :     

Bulan Februari datang lagi , 
Ada pula contest hari jadi , 
Kebetulan pula hari jadi Myung Dae bulan Februari , 
Saya ucapkan Selamat Hari Jadi !! 


Step 3 :  dah follow Myung Dae =)

Step 4 : Sudah jugak . hoho

Step 5 : 3 rakan blog yg saya pilih secara rawak ialah ( terkene naseb , haha )



jgn tanye saye kenape saye tag kalian . ianya adalah rawak dan sile terima ! hahaha ( kejam gile ). sebelom saye terlupe . here the original contest . korang boleh bace di SINI .


ok Myung Dae . sume saye da ikot . boleh saye chow skarang ? hhahaha 


p/s : buad keje skolah . 

2 comments:

RizuwanMasri said...

wah ! tengok kek tu , lagi cantik dari saya punye ! :) Tahniah !

alin said...

hahaha rizuwan . takde laa . . kek awak lagi cantik ! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...