Monday, 31 January 2011

award !!

yeay !! aku mampu buat award aku sndrik tau tak ? hahahahaha tp award aku xmungkin secantik korang punye award . . korang kan kreatif ! =)

anyway , thanx sbb jadik my followers . grab this award ok dear ? penat aku buat tau !! isk3



amik questions nie n jawab okeh ! sayanggg followers saye !! ♥

  • Berikan nama sebenar owner blog ' Khairiena Aliesa ' ini . ( soklan cepu emas. haha
  • Blog ' Khairiena Aliesa ' ini mempunyai beberapa warna . Apakah warna tersebut ?
  • Beri 1 sahaja sebab kenapa awak suka blog ' Khairiena Aliesa ' ini ?
  • ok laa . kesian awak dok jawap soklan annoying nie kan ? so soklan terakhir , berikan nama sebenar awak dan link untuk ke blog awak . 

cara penulisan xkesah laa . . sekurang - kurangnya buat laa entri ( wahh tuh sbenanye lebih ) , korang kan kreatif . . so guna kan ke'kreatif'an korang okeh . . xbek sia-sia kan . . ewahhh


terima kasih di atas kerjasama kalian . dah ambik award nie bagi tau kat comment ye . mudah tok saye lawat blog awak nanti =) .

7 comments:

kisyisha said...

nama sebenar owner Khairiena Aliesa : nur nadzlin

wahh, colourful kot blog nie! HAHAA ade itam, ijo, pink, okay putihh pling byk! :D

sebab suka : blog nie terSANGAT la comell.

nama kite siti aishah bt safie *full name gitu. huhuu
http://kisyihappyending.blogspot.com/

alin said...

haahahha kis , syhhhh ! name betul alin tuh , kalau ader orang tanye carik kt mner . . jgn jawap ok . . hahaahaha (jahat)

thanx kis ♥ =)

Sweetie WaWa Evans said...

dh amik ! thx . http://sweetiewawa.blogspot.com/

RizuwanMasri said...

Thank you ! , dah ambik ~ :)
http://harrysipanda.blogspot.com/2011/02/rm-9-award.html

alin said...

thanx korang ! =)

kisah cerita se0rang budax c0mey said...

thz alin !

alin said...

uiks ? welkem =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...